Noutati

Daca ai o piesa, un mix sau un remix super tare, trimite-ne mail la: radio_superhits@yahoo.com sau pe Facebook la: Mocanu Cristian Mihai, SuperHits RO sau pe pagina oficiala http://www.facebook.com/radiosuperhitsromania, http://www.facebook.com/groups/radiosuperhits. Daca insa, mixul tau nu are trecerile foarte bune, sau din orice alta problema, nu este un mix ok, citeste instructiunile de mai jos. Condiții pentru promovarea mixurilo:

Preferăm mixurile care sunt făcute cu muzică comercială românească (sau într-o proporție mare), insa vom accepta si mixuri cu alte genuri gen Tech House, Trance (trebuie sa fie foarte bune!) etc…

Tracklistul este necesar, cel puțin parțial, iar dacă aveți unele piese care nu le știți numele sau preferați să rămână secrete notați-le cu ID – ID.

Trecerile între piese să fie făcute curat, să nu se suprapună beat-urile, să nu zgârie pe timpan, dacă ești DJ nou, nu te juca cu efectele că strici piesele.Dacă ne-ai trimis mail pentru promovarea unui mix, te rugăm să verifici următoarele:

Să conțină link de ascultare și download (recomandăm ZippyShare/SoundCloud/MixCloud)

Tracklistul să fie adăugat și corect scris (piesele în ordine neapărat!)

lasă câteva detalii despre tine (experiența de DJ, din ce oraș ești etc..)În cazul în care mixul nu ți-a fost aprobat, sau nu ai primit un răspuns după cel mult 7 zile, te rugăm să ne contactezi deoarece ceva n-a fost bun la el, sau nu a fost destul de bun pentru a fi publicat pe site, din vina ta (ai treceri naspa, melodii alese prost, sau e facut din alte genuri de muzica electronica.)

Limita pentru mixuri este de 100 pe luna/DJ . Trebuie sa lasam si altor dj locul de a se promova. Poti oricand reveni cu alte mixuri, facute mai bine, cu melodii cat mai noi.

Mix-urile primite de la voi vor fi ascultate apoi publicate pe fan page-ul Radio SuperHits, in grupul radioului sau pe pagina friends request SuperHit RO.

Acceptam mix-uri din mai multe categorii muzicale ex: dance, house, tech, electro, minimal, comercial, progresive, house-club, remixuri ( sa fie bune ), trance, dar si alte influente.

Se accepta compozitii proprii ( mai multe genuri muzicale ) daca esti solist/solista, instrumentist sau faci piesele cu diverse softuri muzicale.

Nu acceptam piese ce contin un limbaj vulgar ( nu intotdeauna este placut publicului ).

Nu acceptam piese care sunt inregistrate prost sau cantate aiurea cu greseli ( note muzicale, tonalitate ).

Acceptam mai multe inregistrari de la diverse evenimente ex: din cluburi, radio show, podcasturi dar sa fie inregistrate la o calitate buna intre 128kb si 320kb.

Acceptam mix-uri intre 30 min si 800 min

Acceptam acapella gen promo mix, guest mix by, warm-up, live mix by, in the mix by, dar sa sune bine.

Se accepta si mix-urile care nu au acapella pentru promovare si vom anunta la Radio SuperHits impreuna cu o mica descriere despre dj-ul respectiv pentru a fi cunoscut. P.s: Daca esti un artist (sau trupa) nou si doresti sa te lansezi cu o piesa sau un single asteptam contactul tau.Bafta!